Midland Olja

Vi byter till midland olja på alla bilar vi har tillsalu. Vad det innebär kan du läsa här nedan.

Hjälp på väg – Vägassistans för begagnade bilar.

Garanti På Väg är både premie- och självriskfri. Den har två starka fördelar vägassistans och motorgaranti och gäller i 10 år eller 50 000 mil från det att bilen var ny. Garanti På Väg följer dessutom bilen, vilket kan ge ett bättre andrahandsvärde. Alla bilmärken är välkomna!

Garanti som följer bilen

Din bil kan gå in i garantin om den är högst 4 år eller har gått max 10 000 mil, vilket som kommer först Person-, last- och husbilar omfattas med maxvikt 5 ton. Krångligt? Inte alls. Allt du behöver göra är att serva bilen och byta Midland motorolja enligt serviceintervall minst en gång per år på en bilverkstad auktoriserad av Midland.

Motorgarantin gäller oljerelaterade skador på motordelar och förutsätter att bilen omfattas av maskinskadeförsäkrlng (självriskeliminering). Efter maskinskadeförsäkringen ersätter Midland 100% av arbete och material.

Garanti På Väg följer bilens registreringsnummer och kan föras vidare till obegränsat antal ägare vilket kan ge ett högre andrahandsvärde.

Skriftligt garantibevis

Vägassistans gäller vid driftstopp (självriskeliminering) och förutsätter att bilen har hel- eller halvförsäkring. Vägassistans omfattar inte hyrbil, hotell eller resor.

Garanti På Väg ersätter inte nybilsgarantin, men kan däremot ta vid efter nybilsgarantin och ge dig ett tryggt bilägande i 10 år eller 50 000 mil, räknat från det att bilen var ny.

För mer info gå in på www.midlandoil.se/garantier/